Bedrijf beveiligen

Wilt u graag uw bedrijf beveiligen? Dat kan zeker met de beveiligingsoplossingen van Lésec Beveiliging & Lésec Telecom! Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG-E Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

Bedrijf beveiligen | Lésec Beveiliging staat voor u klaar

Natuurlijk adviseren wij u graag over de maatregelen om het eenvoudig binnendringen van ongewenste personen te bemoeilijken d.m.v. een inbraakinstallatie of camerasysteem en de maatregelen om brand tijdig te signaleren en het pand te kunnen ontruimen. Ook voor de service bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen door middel van onze 24-uurs servicedienst!

Het team van Lésec bestaat uit totaal 11 leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst waarbij sfeer en kwaliteit centraal staat. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse beveiligings- en telefooninstallaties uit.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan wij uiteraard voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen, en we gaan uitgebreid met u in gesprek. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!