We bevinden ons allemaal in een bizarre periode vol onzekerheden. Gelukkig zijn er vooruitzichten van het versoepelen van de huidige maatregelen. Bedrijven en instanties gaan langzaam weer starten met hun werkzaamheden. Het risico hiervan is wel dat er een grotere kans is op besmetting met het coronavirus binnen uw bedrijf. Lésec heeft hiervoor een preventieve oplossing. Met behulp van een koortsdetectie camera kan verhoging van lichaamstemperatuur/koorts vroegtijdig worden gedetecteerd en blijven ú en uw bedrijf gezond!

Met de nieuwe geavanceerde detectoren en algoritmen kunnen koortsdetectie camera’s verhoogde lichaamstemperaturen detecteren. Met een nauwkeurigheid tot 0.5° C, waardoor het uitermate geschikt is voor kantoorgebouwen, fabrieken, stations, winkels, verzorgings-/verpleeghuizen en andere openbare gelegenheden.
De thermografische koortsdetectie camera’s werken niet buiten, het betreft een binnen oplossing. Dit vanwege de nauwkeurigheid van de te meten temperatuur.

Omdat we te maken hebben met de huidige AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming), is het ook van belang om te weten dat deze thermografische oplossing, de persoon onherkenbaar in beeld brengt. Er zijn geen details in beeld welke kunnen terugleiden tot een selectie van herkenbaarheid. Dit is natuurlijk van belang bij diverse openbare gelegenheden, zoals ziekenhuizen en gemeenten.

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 078-6445566.

Lésec: een zorg minder!