Telecombedrijven in Nederland

Lésec Telecom is één van de telecombedrijven in Nederland. Lésec Telecom onderscheid zich door vakmanschap, ervaring en persoonlijk advies. Wij zijn uw partner voor het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Bij ons kunt u een ruim assortiment aan producten en diensten verwachten. Daarnaast bieden wij u een gratis telecom check aan. Meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

 Telecombedrijven in Nederland

Telecomcheck | Lésec Telecom

Al sinds 1988 is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen van al uw telecomvraagstukken. Om u een helder beeld van de communicatiemogelijkheden van uw pand of woning te geven, bieden wij u een gratis telecomcheck aan. Deze dienst bieden wij u aan als u meer uit uw telecom wilt halen.

U kunt het volgende verwachten van de telecomcheck:

  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.
  • Er komt vrijblijvend iemand langs voor de inventarisatie.
  • Na de inspectie geven wij u een helder beeld van de telecommogelijkheden van het pand en de optimalisatie mogelijkheden.
  • Lésec Telecom zorgt voor een goed werkend telecomsysteem. Van VoIP tot datanetwerken.

VoIP | Telecommunicatie

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Oftewel bellen over het internet. Door integratie van verschillende technieken ontstaan er steeds meer mogelijkheden. Eigenlijk is VoIP een techniek waarbij geluid (spraak) wordt omgezet in datapakketjes die zich verplaatsen over het internet. Bij het ontvangen worden deze pakketjes weer omgezet in geluid Als uw bedrijf meerdere vestigingen of telewerkers heeft, kunnen deze eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld door middel van VoIP.

Er zitten nog meer voordelen aan VoIP. Denk bijvoorbeeld aan nummerbehoud en/of nieuwe nummers, maar ook kosteloos bellen naar andere vestigingen of telewerkers. Daarnaast kunt u ook zeer voordelig bellen naar binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de verbetering van de telecom binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via onderstaande button! Wij adviseren u graag en helpen u bij ieder vraagstuk. Wilt u meer weten over Lésec Telecom? Bekijk dan onze website. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!