Telecom Zwijndrecht

Op zoek naar een ervaren partij actief in telecom Zwijndrecht? Wij, van Lésec Telecom, kunnen u direct verder helpen! Onze telecom bestaat uit verschillende vormen en producten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

Benieuwd geworden naar hoe wij bij uw situatie kunnen helpen? Krijg alvast inzicht in de mogelijkheden door onze gratis telecomcheck in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom Zwijndrecht inzetten? Lésec Telecom!

Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Telecom uw partner voor oplossingen in al uw telecomvraagstukken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Beveiligingsbedrijf én BORG alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland. Bij ons staat een persoonlijke service hoog in het vaandel; wij staan 24/7 voor u klaar als het gaat om storingen of andere problemen in uw telecommunicatie.

Ook voor particulieren is communicatie niet onbelangrijk. Hoewel dit steeds vaker gebeurt via de mobiele telefoon, wordt er toch nog regelmatig gebruik gemaakt van vaste telefonie. Met een ruime keuze in telefoonsystemen en telefoontoestellen kunnen wij u een oplossing aanbieden welke zowel geschikt is voor particulieren als voor alle zakelijke sectoren zoals horeca, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, verkoopafdelingen, en nog veel meer.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar telecom Zwijndrecht óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen óf door even te bellen of mailen. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!