Telecom zakelijk

Wilt u gebruik maken van telecom zakelijk? Wij, van Lésec Telecom, kunnen u verder helpen met installatie en onderhoud! Lésec Telecom is, al sinds de oprichting in 1988, actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan producten en diensten. Wij bekijken graag uw huidige situatie met betrekking tot de lijnen en bijbehorende maandelijkse kosten, zodat wij u een optimale besparing kunnen bieden voor de toekomst.

Meer weten over wat wij voor uw zakelijke telecom kunnen betekenen? Doe een aanvraag voor onze gratis telecomcheck op de website. Zo ontvangt u een helder beeld van de communicatiemogelijkheden bij uw pand of woning.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom zakelijk gebruiken? Wij kunnen het realiseren!

Werkt uw telefonie niet optimaal óf kunt u mogelijk besparen op de kosten van deze lijnen? Wij kunnen u verder helpen! Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen volledig aansluiten bij de wensen van onze klanten én dat deze natuurlijk past en functioneert in het betreffende gebouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan oplossingen in de vorm van draad gebonden én draadloze headsets en conferentieapparatuur.

Daarnaast bieden wij ook vele andere verschillende vormen en producten van telecom aan bij onze klanten. Hierbij kunt u denken aan VoIP, telefoonsystemen, intercomsystemen, randapparatuur en nog veel meer verschillende soorten producten. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien voor hun situatie.

Kom in contact!

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze rol binnen de telecom zakelijk óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!