Telecom voor bedrijven

Bent u op zoek naar telecom voor bedrijven? Dan bent u bij Lésec Beveiliging & Lésec Telecom zeker aan het juiste adres! Lésec Telecom is al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. We bieden een ruim assortiment aan producten en diensten. Graag bekijken wij uw huidige situatie m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten, om u een optimale besparing te kunnen bieden. Zo ziet u, ook in de telecommunicatie & data voelen wij ons helemaal thuis!

Onze adviseurs staan u graag te woord voor een gratis telecomcheck.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom voor bedrijven | Lésec Beveiliging & Lésec Telecom staat voor u klaar

Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Beveiliging & Lésec Telecom uw partner voor oplossingen van al uw beveiliging én telecom vraagstukken. We bieden verschillende soorten telecomoplossingen:

  • VoIP en Hosted Voice: Wij volgen de snelle ontwikkelingen in de zakelijke telecommunicatie en data-markt op de voet. Zo kunnen wij u als onafhankelijke specialist altijd adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen.
  • Telefoonsysteem: Lésec Telecom biedt u bij de installatie van een bedrijfs- of particuliernetwerk. U heeft de keuze uit een ruim assortiment telefoonsystemen.
  • Telefoontoestel: We bieden een groot assortiment aan systeemtoestellen en (DECT) handsets aan.
  • Intercomsysteem: Lésec Telecom biedt intercomsystemen aan om op afstand met elkaar te communiceren. Dit kan via een spreek-, luister- en/of een beeldverbinding.
  • Randapparatuur: Wij kunnen u een groot assortiment aanbieden van diverse randapparatuur, zoals headsets, conferentietelefoons, etc.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Voor vragen staan wij uiteraard voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden die Lésec te bieden heeft. Tot ziens bij Lésec Beveiliging & Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!