Telecom oplossing

Bent u op zoek naar een telecom oplossing voor uw bedrijf? Wij, van Lésec Telecom, kunnen u verder helpen in uw zoektocht! Wij zijn al sinds de oprichting actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten. Wij bieden een ruim assortiment aan producten en diensten en kijken graag persoonlijk met u mee naar uw huidige situatie (m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten). Zo kunnen wij u zowel een passende oplossing als een optimale besparing bieden.

Benieuwd geworden naar hoe wij bij uw situatie kunnen helpen? Krijg alvast inzicht in de mogelijkheden door onze gratis telecomcheck in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Telecom oplossing gezocht? Wij zijn uw specialist!

In het bedrijfsleven is persoonlijk contact met klanten een belangrijke factor voor succes. Contact houden is het hart van alle communicatie zonder enige bezorgdheid over de wijze waarop de communicatie wordt overgebracht: via IP of traditionele telefonie óf door gebruik te maken van draadloze telefonie. Hierbij zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal voor bedrijven.

Het team van Lésec bestaat uit elf leergierige personen voor de binnen- en de buitendienst, waarbij er in beide teams waarde wordt gehecht aan sfeer en kwaliteit. De binnendienst houdt zich onder andere bezig met de administratie, het maken van offertes, het inplannen van de buitendienst en het behandelen van eventuele calamiteiten. De buitendienst voert installatie-, onderhouds- en eventuele storingswerkzaamheden aan diverse telecominstallaties uit. Zo kunnen wij onze klanten altijd de kwalitatieve service bieden die zij verdienen.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een telecom oplossing voor uw pand óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Lésec Telecom!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!