Onderhoud alarminstallatie

Hulp nodig bij het onderhoud alarminstallatie? Dan bent u bij Lésec Beveiliging helemaal aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Daarnaast zijn wij ook vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te kunnen koppelen. Op basis van deze werkwijze helpen wij bedrijven met de opzet van hun beveiliging; inmiddels al meer dan 30 jaar lang. Om er zeker van te zijn dat een alarminstallatie naar wens blijft werken, adviseren wij onze klanten om jaarlijks een onderhoud/controle te laten uitvoeren.

Wilt u meer informatie over onze onderhoudswerkzaamheden voor een alarminstallatie? Ontdek nu razendsnel waar u precies aan toe bent (en welke kansen wij verder zien op het gebied van beveiliging voor uw pand) door onze gratis beveiligingscheck in te vullen.

Datanetwerk Alblasserdam

Onderhoud alarminstallatie nodig? Neem direct contact op!

Inbraakpreventie begint bij een goede bouwkundige beveiliging van uw bedrijfspand of woonhuis. Onder andere door het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is echter niet voldoende, het moet ook goed gebruikt worden. Zo zijn er verschillende ‘organisatorische’ maatregelen die het een inbreker moeilijk maken of zelfs ontmoedigen. Als het bedrijfspand of woonhuis behoort tot een hogere risicocategorie is een aanvulling vereist in de vorm van een elektronisch alarmsysteem. Tijdens het jaarlijkse onderhoud zullen we onder andere de sensoren/melders reinigen en testen, de camera’s schoonmaken en nakijken, het systeem controleren op lekstromen en testen of alle meldingen werken naar behoren.

Met bovenstaande controlepunten bent u verzekerd van een optimale conditie van uw alarmeringsinstallatie en/of camerasysteem en worden risico op storingen beperkt. Bij inbraakpreventie gaat het dus om de juiste combinatie van maatregelen die precies zijn afgestemd op de situatie. Hoe groter de verwachte buit, hoe meer de inbreker zijn best moet doen om binnen te komen en hoe zwaarder het pand dus beveiligd moet worden.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar onderhoud alarminstallatie óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op om de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!