KiWa NCP

Bent u op zoek naar een bedrijf met KiWa NCP certificering? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Wij helpen u graag als het gaat om de beveiliging van uw bedrijfspand of woning. Of het nu gaat om camerasystemen, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of een combinatie van meerdere systemen, alles is bij ons mogelijk. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen op het gebied van de beveiliging duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens kunnen wij u adviseren over de meest geschikte oplossing.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Datanetwerk Alblasserdam

KiWa NCP | Lésec Beveiliging staat voor u klaar

Bescherm uw huis, inboedel en dierbaren tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Met een alarmsysteem van Lésec Beveiliging beveiligt u uw woning hiertegen. Door het systeem in te richten naar uw persoonlijke woonsituatie zal het zorgen voor comfort en een veilig gevoel. Bij een alarmmelding heeft u de mogelijkheid om via de meldkamer of via een app altijd direct geïnformeerd te worden. Voor elke vraagstuk kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Sinds onze oprichting in 1988 is Lésec Beveiliging & Lésec Telecom uw partner voor oplossingen van al uw beveiligingsvraagstukken. Wij zijn Kiwa NCP erkend, een BORG-E Beveiligingsbedrijf én BORG-E alarminstallateur. Bovendien zijn we lid van Techniek Nederland.

Wilt u weten of uw bedrijfspand veilig genoeg is? Doe de gratis beveiligingscheck!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en zorgen er zo voor dat u voldoende geïnformeerd bent over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Geniet van een uitstekende service!

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!