Inbraakpreventie bedrijf

Op zoek naar een inbraakpreventie bedrijf met o.a. camerasystemen op voorraad? Dan bent u bij Lésec Beveiliging zeker aan het juiste adres! Wij bieden u een totaalpakket van gecertificeerde oplossingen op het gebied van inbraakbeveiliging. Op deze manier bent u verzekerd van optimale beveiliging van uw bedrijfspand of woonpand. Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld, die de kans op een geslaagde inbraak flink verlagen.

Kunnen wij iets voor de inbraakbeveiliging van uw woning of pand betekenen? Vul de gratis beveiligingscheck in om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Datanetwerk Alblasserdam

Inbraakpreventie bedrijf gezocht? Wij helpen u verder!

Camerabewaking is een vakgebied dat op dit moment snelle ontwikkelingen doormaakt. Digitale opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk. Denk hierbij aan het op afstand bewaken van panden en/of industrieterreinen en het controleren van alarmmeldingen door de meldkamer alvorens de bewakingsdienst op te roepen. Al onze apparatuur is voorzien van de mogelijkheid om de beelden zelf via een app te bekijken of door te laten melden naar de meldkamer met de mogelijkheid tot een live view.

Heeft u onverhoopt een storing in het systeem? Geen zorgen! Bel ons direct en wij komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden verhelpen wij storingen in de systemen door middel van onze 24-uurs servicedienst.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een inbraakpreventie bedrijf? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Neem contact op

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Beveiligingscheck
Telecomcheck

Geniet van een uitstekende service! 

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!