Erkend beveiligingsbedrijf

Bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf? Dan moet u bij Lésec Beveiliging zijn! Wij zijn gevestigd in Alblasserdam, en hebben inmiddels veel ervaring op het gebied van beveiliging rondom woningen en bedrijfspanden. Dit kunnen wij op allerlei verschillende manieren voor u realiseren. Denk daarbij aan camerasystemen, inbraakbeveiliging of brandbeveiliging. Uiteraard is een combinatie van meerdere systemen ook mogelijk. Graag gaan wij met u in gesprek om uw wensen en eisen duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens kunnen wij met u meedenken over een passende oplossing.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Lésec Beveiliging voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Datanetwerk Alblasserdam

Erkend beveiligingsbedrijf | Lésec Beveiliging staat voor u klaar!

Lésec Beveiliging is gespecialiseerd in het op maat leveren, aanleggen en onderhouden van beveiligingssystemen bij u thuis of op het werk. Tevens is Lésec Beveiliging vertrouwd als systeem integrator om diverse systemen aan elkaar te koppelen. Als lid van Techniek Nederland en als KiWa/NCP Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf bieden wij alles op het gebied van elektronische beveiliging.

Daarnaast vinden wij ook service heel belangrijk. Daarom profiteert u bij ons altijd van een 24-uurs servicedienst. Heeft u onverhoopt een storing? Bel ons en we komen dan zo spoedig mogelijk om de storing te verhelpen. Ook ‘s nachts en in de weekenden helpen wij bij storingen!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast kunt u ook direct online een afspraak maken, zodat we met elkaar in gesprek kunnen over de wensen en mogelijkheden. Tot ziens bij Lésec Beveiliging!

Neem contact op

Doe de gratis check!

Wilt u er snel achter komen of uw beveiliging en/of telecom helemaal up-to-date is? Doe dan onze gratis check!

Beveiligingscheck
Telecomcheck

Geniet van een uitstekende service! 

Het team van Lésec staat altijd voor u klaar voor beveiliging- en telecom oplossingen.

 Een zorg minder!

Lésec Beveiliging

Lésec Telecom

Het beveiligings- én telecombedrijf voor thuis én op het werk!