LésecWelkom op de site van LESEC!

LESEC opereert al 31 jaar als beveiligings- en telecombedrijf en biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten een breed spectrum van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve diensten.

Na een jarenlang verblijf in Papendrecht is LESEC verhuisd naar Alblasserdam. Sinds januari 2007 is het nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen op bedrijventerrein “Nieuwland”. Het pand bestaat uit drie verdiepingen met kantoor, magazijn, showroom en presentatieruimte.

Kennis van zaken

LESEC levert innovatieve oplossingen die organisaties duidelijke voordelen opleveren. De ontwikkeling van beveiliging en communicatie staat niet stil in deze continu veranderende wereld. Kosten moeten beheersbaar zijn, beveiliging sluitend en uitbreiding flexibel.

Marktspecifiek

Iedere markt kent zijn eigen specifieke kenmerken. De overheid onderscheidt zich van de bouwsector, het MKB heeft te maken met andere eisen en wetten dan de particuliere sector. LESEC volgt de wetgeving en advisering van verschillende instanties nauwlettend en vertaalt deze naar een praktisch advies en invulling. Hierdoor kan een passend advies gegeven worden dat aansluit op de laatste ontwikkeling.

Beveiliging en telecommunicatie

LESEC heeft een bewuste selectie gemaakt van verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Het portfolio is rond deze disciplines opgebouwd en bevat verschillende producten en diensten die aanvullend op elkaar zijn. LESEC is hierdoor in staat een oplossing op maat te bieden voor ieder vraagstuk en voor iedere particulier of organisatie.

Tot uw dienst!

Tot slot beschikt LESEC over een 24-uurs service-organisatie die te allen tijde bereikbaar is om een eventuele storings- of calamiteitenmelding in ontvangst te nemen en daarna te verhelpen.

LESEC: een zorg minder!